Ondersteuning met hardware en internet voor Brusselaars in hun digitale stappen.

De opdracht van het Info-Punt vanuit het e-inclusiebeleid in Brussel is ondersteuning aanbieden aan alle partners van Digibanken, scholen en organisaties en aan alle Brusselaars die uitgesloten worden van het digitale verhaal.
Organisaties 
Organisaties en koepels waar mensen in armoede het woord nemen, kunnen voor hun leden via het Info-Punt gratis laptops (met garantie en kosteloos onderhoud aan huis) aanvragen.  Hun leden kunnen eveneens aanspraak maken op ondersteuning bij het aanvragen van een internettoegang (gratis hardware zoals bekabeling) en internetabonnenmenten aan sterk verminderde prijzen - zie ook de pagina Personen .

Neem contact met ons op voor een samenwerking. Dit kan via het formulier op de contactpagina of via telefoon of mail. Zie onze gegevens onderaan deze pagina.
Digibanken en Digipunten
Digipunten kunnen aanspraak maken op gratis laptops voor hun workshops en opleidingen m.b.t. een digitaal project en het bevorderen van e-inclusie. Bij deze laptops hoort een kosteloos onderhoudspakket gedurende 2 jaar.

Neem contact met ons op voor een samenwerking. Dit kan via het formulier op de contactpagina of via telefoon of mail. Zie onze gegevens onderaan deze pagina. 

Ook jullie deelnemers, waarvan jullie weten dat zij thuis niet beschikken over een internetaansluiting of een abonnement of een laptop, en in een moeilijke financiële situatie zitten, kunnen gebruik maken van onze diensten.
Scholen
Leerlingen waarvan de ouders niet mee kunnen stappen in het digitale verhaal en die thuis geen internettoegang of geen internetabonnement hebben, krijgen van het Info-Punt, via de school, kosteloos een laptop en ondersteuning bij het realiseren van een internettoegang en/of internetabonnement. Samen met de laptop wordt een kosteloos onderhoudspakket aangeboden.

De directie van een school kan contact met ons opnemen via de contactpagina of via telefoon of mail. Zie onze gegevens onderaan deze pagina.